Moastele Sfintei Filofteia in Slobozia: Transmisiuni video in direct

In ziua de 6 noiembrie 2013, înaintea sărbătorii Soborului Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil şi al tuturor Cereştilor Puteri (8 noiembrie), hramul străvechiului aşezământ monahal Sfinţii Voievozi din Slobozia, in oras se va organiza o procesiune cu Moastele Sfintei Mucenite Filofteia de la Curtea de Arges (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Intervievat de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, pe marginea acestui deosebit eveniment, staretul Sfintei Manastiri Sfinţii Voievozi din Slobozia, Ieromonahul Rafail Mat, Exarhul Manastirilor din Episcopia Sloboziei si Calarasilor, si-a exprimat bucuria deosebita si emotia provocate de acest mare eveniment:

“Ma bucur nespus de aceasta sosire, a Moastelor Sfintei Filofteia, in Slobozia, mai ales ca, dupa cum ati observat, aveam icoana mare a acestei sfinte, dintotdeauna, asezata la baldachinul din interiorul bisericii manastirii, in partea stanga, strajuind Sfantul Altar, in naos. Va insemna ocazia unui mare pelerinaj, atat pentru cei din localitate, dar si pentru cei din orasele din imprejurimi si chiar si pentru bucuresteni, aflati la doar o ora distanta de noi”.

Partenerul media „Agenţia de ştiri – Lăcaşuri Ortodoxe” va transmite online evenimentele, ce vor putea fi vizionate pe următoarele site-uri: www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] si www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.