Traficul de persoane, in atentia Vaticanului, in acest week-end. Despre sclavii de astazi

Cum poate comunitatea internațională sa realizeze o o colaborare mai extinsa în combaterea traficului de ființe umane, în care milioane de oameni devin sclavi? Acesta este scopul principal al unui atelier de lucru privind traficul de persoane, care are loc la Vatican in acest week-end.

La atelier, participa experți internaționali în acest domeniu. Evenimentul de două zile este organizat de către Academiile Pontificale de Științe și de Științe Sociale, în urma unei dorințe exprimate de Papa Francisc.

Printre participanți, se numara si doamna Dr. Anne Gallagher (foto), lider global în domeniul dreptului internațional în privinta traficului de ființe umane. Aparatoare a drepturilor omului și consilier ONU, Gallagher a primit mai multe premii pentru activitatea sa in combaterea traficului de persoane.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.