Panama: preot catolic spaniol, ucis cu brutalitate

Un preot catolic spaniol, Pr. Aníbal Gómez, in varsta de 70 de ani, a fost ucis în Colon, pe coasta caraibiana a Panama-ului. Misionarul a fost agresat în timpul unui jaf brutal. Poliția locală a confirmat că trupul preotului prezenta taieturi, vânătăi mari și alte semne de bataie.

Parintele Gomez a fost ucis în casa episcopului Emerit Carlos María Ariz, care nu era acasă in acel moment. Preotul spaniol slujea in Biserica Maicii lui Dumnezeu.

După demisia Arhiepiscopului Ariz, ajuns la limita de vârstă, dioceza a fost temporar încredințată Arhiepiscopului Oscar Mario Brown. Parintele catolic Aníbal Gómez este cel de-al 13-lea preot ucis pe continentul american, în cursul anului 2013.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.