Cathedral Plaza: intimidarea oficialilor Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti

În data de 1 noiembrie 2013 reprezentanţii Millennium Building Development SRL (MBD) au transmis presei un comunicat în care se încearcă intimidarea personală a purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti (ARCB).

“Toate punctele de vedere exprimate de preotul Francisc Doboş (foto), purtătorul de cuvânt al ARCB, reprezintă întru totul poziţia oficială a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti şi nu convingerile personale ale acestuia. Diversiunea Millennium Building Development SRL constă în atacul personal împotriva preotului Francisc Doboş. Respingem ferm orice încercare de disociere a acestuia de instituţia pe care o reprezintă şi în numele căreia vorbeşte” – IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti.

Reamintim că ARCB a câştigat definitiv şi irevocabil procesul de anulare a autorizaţiei de construire a imobilului Cathedral Plaza precum şi de desfiinţare a acestei construcţii.

Biroul de presă ARCB

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.