Si -au transformat propria casa in muzeu, cu – 386 de artefacte arheologice furate

Un cuplu german, care trăiește în Milos, Grecia, si-a transformat propria casa într-un muzeu. Cuplul detinea sute de artefacte arheologice, provenite din perioade cuprinse intre zona preistoricului si epoca romană. Este probabil ca acestea sa fi fost obtinute prin sapaturi ilegale.

Din rezultatele căutarii, ofițerii de poliție au dedus ca acestia faceau trafic cu artefacte arheologice, deși rămâne încă un mister modul prin care cuplul a intrat in posesia acestor artefacte.

Artefactele arheologice descoperite in casa cuplului, sunt aproximativ 368 la număr. Toate antichitățile grecești furate, au fost trimise Ministerului Grec al Culturii, pentru a fi examinate de către serviciile specializate.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.