Icoana Semnului a Maicii Domnului, din Kursk, aflata in pelerinaj in Japonia

In aceste zile, o delegație a Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Granitelor, în frunte cu IPS Arhiepiscop Kyrill de San Francisco și America de Vest, au adus Icoana din Kursk a Maicii Domnului “A Semnului” (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), in tinutul Sfantului Nicolae al Japoniei intocmai cu Apostolii.

Aceasta a fost intâmpinata pe Aeroportul Narita, de protoiereul Nikolai Katsyuban și de enoriași, si de o delegație a Mănăstirii Sfanta Sofia, unde a fost oficiata, ulterior, o Slujba a Acatistului Maicii Domnului.

Delegația a fost, apoi, condusa in capitala antica Kyoto. Aici, icoana făcătoare de minuni a ramas in Catedrala Buna Vestire, unde maine va fi oficiata Sfânta Liturghie, după care delegația va vizita casele creștinilor ortodocși locali.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.