Premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi primit intr-o audienta privata, de Papa Francisc

O vizita a Premierului israelian Benjamin Netanyahu, la Vatican, este programată pentru data de 2 decembrie 2013, conform publicatiei “Pagina Evreiasca”, a comunitatii evreiesti din Italia.

El va fi primit în audiență privată de către Papa Francisc. Pe ordinea de zi, se vor afla relația dintre Israel și Vatican, Orientul Mijlociu, vizita Papei, invitat de Președintele Shimon Peres imediat după alegerea sa.

O vizită a Primului-Ministru a mai fost anuntata anterior, pentru luna octombrie, dar se pare ca a fost amânată din motive organizatorice, conform aceleiasi surse.

Netanyahu se va afla la Roma, pentru un summit Israel-Italia, unde ar trebui să fie discutate problema gazului israelian, cooperarea științifică și industrială în domeniul aerospațial, securitatea calculatoarelor si Expo 2015 Milano. Pana la derularea evenimentelor, informatia de fata va putea fi gasita pe pagina noastra Home, la rubrica Semnal Evenimente.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.