publicat în: Arhivă

A început Cursul gratuit de învăţare a Colindelor şi Cântărilor liturgice ortodoxe – ediţia a VII-a, in Biserica Toma Cozma din Iaşi

A început Cursul gratuit de învăţarea a Colindelor şi Cântărilor liturgice ortodoxe – ediţia a VII-a pe care Biserica Toma Cozma din Iaşi îl organizează din nou.

Şi în acest an, conform tradiţiei consacrate, adresăm tuturor copiilor, elevilor, studenţilor şi tinerilor interesaţi invitaţia de a se înscrie la CURSUL GRATUIT DE ÎNVĂŢARE A COLINDELOR şi CÂNTĂRILOR LITURGICE ORTODOXE – ediţia a VII-a, pe care Biserica Toma Cozma din Iaşi îl organizează din nou, în vederea constituirii unui grup coral care va concerta în prima zi de Crăciun. De asemenea, acesta va intona duminica dimineaţa cântările din timpul slujbei Utreniei sau din cadrul Sfintei Liturghii atunci când membrii Corului Parohial sunt plecaţi în turnee.

Cursul este susţinut de Doamna Profesor Otilia Marcela Pop, violonistă în cadrul Orchestrei Operei Naţionale Iaşi şi membră a Corului Bisericii Toma Cozma din Iaşi la partida de sopran. Toţi participanţii care vor dovedi consecvenţă şi seriozitate, la Concertul final vor primi diplome şi numeroase premii surpriză.

Următoarea şedinţă se va desfăşura după programul:

Ø GRUPA MICĂ: copii mici – elevi în clasa a VI-a:
VINERI, 12 decembrie, ora 17.30

Ø GRUPA MARE: elevi în clasa a VII-a – studenţi, tineri:
VINERI, 12 decembrie, ora 19.00

Cei care doresc să se alăture grupului de colindători, se mai pot încă înscrie apelând tel.: 0741 706 602, e-mail: redactor_sef@yahoo.com.