Invierea – de Kevin Reynolds – film lansat in curand, alaturi de “Noe” si “Exodul”. Cinematografele, sub semnul unei treimi biblice?

Regizorul american Kevin Reynolds, cunoscut cel mai bine pentru filmul lui Robin Hood: “Prince of Thieves” a fost de acord să regizeze “Invierea” (The Resurrection), un film care va conduce publicul prin cele 40 de zile care au urmat Invierii lui Iisus Hristos.

Povestea va fi spusă din punctul de vedere al soldatului roman caruia i-a comandat Pilat din Pont sa investigheze zvonurile legate de Învierea lui Hristos, după Răstignirea Sa.

Vom vedea cum Centurionul ii intalneste pe Apostoli, în timp ce caută Trupul lui Iisus Hristos, disparut, și cum tot el previne o revoltă în Ierusalim.

“Învierea” (The Resurrection) promite să aibă un ton similar cu “Gladiatorul”, dar cu un element adaugat de mister, conform LD Entertainment care finanțează proiectul.

S-ar parea ca filmul urmeaza sa fie lansat de Pasti, in 2015. Asta ar face ca o treime de filme biblice sa uimeasca cinematografele în următoarele luni – alaturi de “Noe”, in martie 2014, al lui Darren Aronofsky (Russell Crowe), si “Exodul”, lui Ridley Scott, in decembrie 2014 (Christian Bale si Aaron Paul).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.