Papa Francisc, invitat sa vorbeasca in Knesset, chiar de presedinte

Pe langa faptul ca a fost invitat sa participe in Parlamentul European (vezi ARHIVA), Papa Francisc a fost invitat mai nou să vorbească si in Knesset, chiar de catre Președintele Adunării Parlamentare Israeliene.

Conform președintelui Parlamentului Israelian (Knesset), Yuli Edelstein, Papa a promis să vorbească in Knesset, atunci când se va deplasa in Israel: “Voi vorbi, voi vorbi”, a răspuns Papa, la invitația acestuia.

Edelstein a asigurat ca Papa Francisc va fi “invitatul personal”, al lui, în Knesset.

Președintele Edelstein a fost în Roma, ca parte a unei întâlniri cu ministrul italian al Afacerilor Externe, Emma Bonino, și cu președintele Senatului, Pietro Grasso, și al Camerei Deputaților, Laura Boldrini, în special pentru a discuta despre progresul dialogului cu palestinienii și amenințarea nucleară iraniană.

Papa a fost invitat de către președintele Shimon Peres sa viziteze Israelul.

Pentru cei ce nu stiu, amintim ca Yuli-Yoel Edelstein este născut pe 5 august 1958 la… Cernăuți, fiind un politician israelian născut, deci, în Bucovina, si devenit președinte al Knessetului (Parlamentul Israelian), începând din martie 2013.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.