Mersul pe jos i-a unit pe crestinii ortodocsi din Washington DC

Ziele trecute, 184 de creștini, din 24 de biserici ortodoxe din zona metropolitana Washington DC și din afara ei s-au adunat la National Mall, pentru inaugurarea “Monumental Missions Walk”.

Primii pasi ai Misiunii au fost facuti intr-o plimbare spirituala de-a lungul a 3 Km, trecand pe langa unele dintre reperele cele mai importante nationale. Ajunsi la fiecare monument aflat pe parcursul traseului, grupurile de participanți au putut afla despre semnificația istorică a respectivului reper, castigand o noua perspectiva asupra rolului pe care credința creștină l-a jucat în istoria acestei țări mari.

Conform organizatorilor, participantii la Misiune au avut posibilitatea unică de a se putea opri și admira aceste locuri importante de reflecție, prin prisma credinței creștine.

În plus,obiectivul Misiunii a mai fost si acela de a strange bani pentru caritate in spatiul local. Din fondurile stranse, o parte va fi destinata dezvoltarii Misiunii, iar o alta parte va ajunge in domeniul caritatii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.