Thailanda: un autocar plin cu credinciosi, prabusit intr-o rapa adanca de 50 de metri

Un autocar care transporta mai multi închinători la un templu budist din centrul Thailandei s-a prăbușit într-o râpă. Accidentul a provocat moartea a 23 de persoane și rănirea altor 15 persoane, conform unui raport mass-media din aceasta dimineata.

Nefericitul eveniment a avut loc ieri seara, la ora 19, când autocarul, care venea din nordul orașului Chiang Mai, indreptandu-se spre Lampang, la 515 km nord de Bangkok, s-a prăbușit prin balustradă, de pe un drum deluros, răsturnandu-se într-o râpă adâncă de 50 de metri, conform Thai PBS TV, citat de VoR.

“Accidentul a fost cauzat de sistemul de frânare defectuos al autocarului”, a declarat guvernatorul din Lamphang, Thannin Suphasaen.

Autocarul facea parte dintr-un convoi de trei vehicule, care ii conducea pe închinători la Templul Mai Charoen din Lamphang.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.