George H.W. Bush a semnat ca martor oficial la “nunta” a doua femei lesbiene

Fostul președinte George H.W. Bush a fost un martor oficial la o “nunta” intre persoane de acelasi sex, doua prietene vechi, lesbiene, conform purtătorului său de cuvânt, care a facut o declaratie in acest sens, ieri.

Bush și soția sa, Barbara Bush, au participat la ceremonia celor doua, Bonnie Clement și Helen Thorgalsen, sâmbătă, conform lui Jim McGrath.

Nunta a avut loc în Maine, loc de vacanta in timpul mandatului sau, pentru fostul Presedinte.

Helen Thorgalsen și Bonnie Clement, proprietare ale unui magazin general din Kennebunk, HB Provisions, au postat o fotografie a fostului Președinte semnand actele in calitate de martor.

Bonnie Clement și Helen Thorgalsen au fost impreuna timp de 12 ani. Căsătoria între persoane de același sex a devenit legala, în Maine, abia de anul trecut.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.