Presedintele Assad al Siriei: Iftarul musulman, alaturi de politicieni si de liderii crestini

Președintele Bashar al-Assad a împărtășit masa traditionala de “iftar”, din timpul Ramadanului musulman, cu personalități politice și religioase, ieri, lăudându-i pe sirienii care sprijina armata, conform agenției SANA.

Assad “s-a alăturat, in seara dedicata mesei iftar, mai multor figuri proeminente din societatea siriană, inclusiv unor politicieni din partide afiliate și independente, precum și clericilor musulmani și creștini, sindicatelor și membrilor societății civile”, a aratat SANA.

La reuniune, Președintele a lăudat poporul sirian, pentru “rezistenta, alaturi de forțele armate, in apararea Siriei și a resurselor sale”.

Potrivit ONU, mai mult de 100.000 de oameni au fost uciși în războiul civil din Siria, care a izbucnit în luna martie 2011. Guvernul a acuzat în mod constant, pentru violențele din Siria, gruparile “teroriste” (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.