Arhiepiscopul incarcerat Jovan de Ohrid a avut, pentru prima oara, dreptul la vizite

In ziua de 12 decembrie 2011, Arhiepiscopul Jovan de Ohrid și Mitropolit de Skopje a fost închis în Idrizovo, lângă Skopje (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

După un an și aproape nouă luni, aflat intr-o celulă a aceleiasi închisori, Arhiepiscopul Jovan de Ohrid a avut ocazia, pentru intaia dată, sa fie vizitat de frații săi episcopi, din Arhiepiscopia Ortodoxa de Ohrid.

In ziua de 23 august 2013, Episcopul Ioachim de Polog și Kumanovo, Episcopul Marcu de Bregalnica si Episcopul David de Stobi l-au vizitat pe Arhiepiscopul Jovan de Ohrid și Mitropolit de Skopje, avand o scurtă conversație cu acesta.

Arhiepiscopul Jovan de Ohrid i-a asigurat pe episcopi ca se simte ceva mai bine cu sănătatea și le-a transmis tuturor membrilor Arhiepiscopiei Ortodoxe de Ohrid binecuvântarea sa arhiepiscopală, încurajându-i să isi păstreze bucuria, mereu, în diferitele circumstanțe ale vieții.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.