Washington: credinta, in actiune

Preafericirea Sa, Mitropolitul Tihon, al Bisericii Ortodoxe a Americii (OCA), a oficiat in aceste zile o Sfânta Liturghie la Catedrala Sfântul Nicolae din Washington, SUA, marcand cu aceasta ocazie “Conferinta Misiunilor Parohiale in Biserica Ortodoxă a Americii în 2013”.

La încheierea Sfintei Liturghii, Mitropolitul Tihon a mulțumit celor cinci departamente ale OCA, care au fost responsabile cu organizarea conferinței.

De asemenea, el i-a încurajat și sfatuit pe participanții la conferinta să se foloseasca de tot ceea ce ei au experimentat si invatat in comun și sa puna in aplicare in parohiile și comunitățile lor. Conferinta s-a bucurat de mai multe ateliere si de discutii, initiate de serviciile de caritate ortodoxe IOCC si Focus North America.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.