Intalnire intre liderul Bisericii Armene si Presedintele Libanului

Sâmbătă dimineața, 15 iunie 2013, Sanctitatea Sa Aram I, însoțit de episcopii Catolicosatului Armean de Cilicia și de alte 30 de persoane care reprezintă Adunarea Generală, s-a întâlnit cu Michel Sleiman, președintele Libanului.

Catolicosul Aram I i-a mulțumit, în primul rând, Președintelui, pentru eforturile sale de a consolida relațiile dintre Liban și diaspora libaneza. Catolicosul i-a informat, ulterior, pe membrii delegației Președintelui, despre scopul întâlnirii Adunării Generale a Bisericii.

Președintele a subliniat, la randul sau, importanța relațiilor internaționale pentru Liban și urgența păstrarii unitatii interne a țării.

La finalul întâlnirii, Sanctitatea Sa Aram I și membrul Parlamentului, Hagop Pakradouni, au participat la o întâlnire privată cu Președintele.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.