Inaltarea Domnului: concert in Biserica Ortodoxa Armeana

Cu binecuvântarea Sanctității Sale Karekin al II-lea, Patriarhul Suprem și Catolicos al Tuturor Armenilor, Centrul Educațional Crestin al Tronului din Etchmiadzin a prezentat un concert festiv cu ocazia Înălțării Domnului.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu mai multe ministere ale Republicii Armenia – Educatie si Stiinta, Diaspora si Cultura, împreună cu Primăria Municipiului Erevan și reprezentanții organizatiilor religioase “Ararat”, ale Episcopiei Pontificale Araratiene.

Evenimentul a subliniat importanța sarbatorii și a prezentei Bisericii în instituțiile de învățământ, slujind ca instrument in predarea valorilor patriotice pentru generațiile viitoare.

La eveniment au fost invitati directori de școli din Erevan; profesori din invatamantul public si cadre didactice din scoala “Ciliciana” a armenilor sirieni

Evenimentul a avut loc in sala Societatii Corale din Armenia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.