Musulmanii din Grecia, avertizati sa paraseasca tara pana la 1 iulie

Asociația Musulmana din Grecia (MAG) isi va spori masurile de securitate, la sediul său din Atena, dupa ce a primit o scrisoare de amenințare, zilele trecute, conform președintelui acesteia, Naim Elghandour.

În scrisoarea, scrisă pe o hârtie cu simbolul Golden Dawn, dar nu neapărat trimisa de partidul de extrema-dreapta, musulmanii erau avertizati sa părăsească Grecia sau, “de la 1 iulie încolo, cei care mai sunt încă aici, vor fi sacrificati ca puii in strada”.

Elghandour a mai declarat ca MAG isi va amplasa camere de supraveghere la sediul central și ca se bazează pe poliție pentru a proteja exteriorul clădirii. El a declarat că scrisoarea poate fi o farsă, dar limbajul folosit sugereaza că a fost scrisa de către un adult.

“Este prima dată când exista o amenințare la adresa musulmanilor, și nu a imigranților”, a spus Elghandour.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.