Seful Reprezentantei UE, invitat la Institutul Patriarhiei Rusiei

Șeful Reprezentanței Uniunii Europene a vizitat Institutul de Studii Superioare al Patriarhiei Moscovei, la invitația Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președinte al Institutului “Sfinții Chiril și Metodiu”.

Martin Fernando Valenzuela Marso a fost primit de către Protopopul Vladimir Smali, pro-rector al Institutului.

Valenzuela Marso s-a întâlnit cu masteranzii și doctoranzii, în sala festivă. În discursul său, diplomatul european a discutat despre structura instituțiilor Uniunii Europene, istoria și situația actuală a integrării europene, perspectiva extinderii Uniunii Europene, precum și Relațiile dintre UE și Federația Rusă.

Răspunzând la întrebările adresate de publicul său, el a mai vorbit despre dificultățile procesului de integrare, despre normele care reglementează intrarea de noi state în Uniunea Europeană, explicand procesul de negociere pentru reducerea regimului de vize între Rusia și Uniunea Europeană.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.