Crăciun românesc la parohia ortodoxa din Viena

Înaltpreasfințitul Mitropolit Dr. SERAFIM al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, a participat la slujba de Vecernie din ajunul Crăciunului și a slujit Sfânta Liturghie de Crăciun la Parohia Ortodoxă Română din Viena. Corul Parohiei, condus de D-na Prof. Agnesia IVA N și de Grigore ANDREICA, a susținut un reușit concert de colinde. De asemenea, în ajun, după Vecernie, credincioșii prezenți, împreună cu preotul paroh Nicolae DURA, au cântat colindele noastre tradiționale și atât de dragi sufletului nostru.

A fost un prilej fericit, pentru cei care, deși departe de casă, s-au reîntâlnit – prin cântarea colindelor – cu propria copilariei și cu gingășia familiei dragi. După înălțătoarea participare la Sfânta Liturghie, unde s-au împărtășit numeroși credincioși, în sala parohială a noii biserici s-a desfășurat o agapă creștinească, asemănătoare cu cea de acasă, cu sarmale, vin si cozonac.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.