publicat în: Arhivă

Întâlnire cu bătrânii sprijiniţi de Centrul social-filantropic “Arhireul Filaret Musta” din Caransebeş

La iniţiativa Centrului social-filantropic “Arhiereu Filaret Musta” si a Parohiei Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul Caransebeş, în data de 28. 12. 2008 a avut loc la Centrul social mai sus amintit o întâlnire a preoţilor de la Biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul cu credincioşii mai vârstnici ai acestei parohii.

Dacă înainte de Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului, slujitorii Bisericii s-au întâlnit cu cei tineri, acum, în prag de An Nou s-a vrut ca şi cei vârstnici să se simtă bine în ceea ce înseamnă această mare familie care este Biserica.

Astfel prin grija prin grija părinteltui paroh Gabriel Gozman-Pop, cele 25 de persoane participante au servit un ceai, dulciuri şi un vin fiert. În cele două ore cât a durat întâlnirea, vârstnicii şi-au exprimat aşteptările pentru o viitoare activitate a Bisericii Sf. Ioan , precum şi a centrului social al acestei parohii. S-a stabilit ca viitoarea întâlnire să aibă loc în luna ianuarie, după sărbători, urmând ca activităţile cu bătrânii să se desfăşoare pentru început lunar, iar apoi, dacă situaţia o va cere, activităţile cu cei de vârsta a treia să se desfăşoare mai des.

Vârstnicii s-au arătat încântaţi de această iniţiativă a preoţilor şi asistentului social de pe lângă parohia caransebeşeană, având şi numeroase propuneri pentru activităţile ulterioare.

Nădăjduind că s-a pus început bun acestor activităţi pe care Biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul le derulează prin Centrul social-filantropic “Arhireul Filaret Musta” urăm tuturor binefăcătorilor, ostenitorilor, precum şi celor ce se bucură de serviciile acestui Centru, un An Nou plin de binecuvântări.