Telegrama Cardinalilor catre Papa Emerit Benedict al XVI-lea

În a doua zi a Adunărilor Generale ale Congregației, Cardinalii s-au adunat in Sala Sinodala si au transmis o telegramă Sanctității Sale Papa Emerit Benedict al XVI-lea. Propunerea transmiterii unei telegrame fusese aprobata cu o zi in urma, de cardinali.

Trimisa de Cardinalul Angelo Sodano, decan al Colegiului Cardinalilor, telegrama a transmis salutări din partea prelaților si recunostinta acestora fata de fostul Pontif.

“Părinții cardinali, care s-au adunat la Vatican pentru Congregațiile Generale, în vederea urmatorului Conclav, vă trimit salutări și își exprimă din nou recunoștința pentru tot ministeriatul petrin stralucit și pentru exemplul de îngrijire pastorală generoasa in slujba binelui Bisericii și a lumii”, s-a aratat in telegramă.

Telegrama a concluzionat prin exprimarea încrederii Cardinalilor în rugăciunile Papei Benedict al XVI-lea, pentru cardinali și pentru întreaga Biserică.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.