Programe ortodoxe deosebite in USA: “Grand Opening of the Orthodox Christian Fellowship (OCF) North American Office in Fishers”

Frăţia Creştin Ortodoxă (OCF) este un program oficial şi un campus al Conferinţei Episcopilor Canonici Ortodocşi din America (SCOBA). OCF este o lucrare creştin-ortodoxă, cu studenţii, având ca scop cultivarea unei profunde iubiri faţă de Dumnezeu şi de aproapele, prin transformarea vieţii şi conectarea acestora la un tot mai mare grup de studenţi şi de creştini ortodocşi.


Peste 150 de oameni s-au reunit pentru “Grand Opening of the Orthodox Christian Fellowship (OCF) North American Office in Fishers”, în noaptea de 17 octombrie 2008. Evenimentul marchează o nouă etapă în creşterea şi dezvoltarea misiunii OCF care încearcă să ţină studenţii ortodocşi conectaţi la Biserica.

În ziua următoare, OCF a lansat un nou program, numit “Doar Iubirea”, în Indianapolis. Mulţi dintre studenţii colegiului, care au luat parte la Marea Deschidere cu o noapte înainte, şi-au petrecut sâmbăta participând la evenimentul “Doar Iubirea”. Ziua a început în piaţa din centrul oraşului Indianapolis, unde studenţii s-au împărţit în grupuri mici pentru a identifica oamenii fără adăpost şi a le oferi o masă de prânz. Chiar şi episcopul Tikhon a participat alături de aceştia.
Traducerea integrala a articolului si foto pot fi gasite dand click aici

. Informaţii suplimentare privind programele OCF veti putea afla de acum şi prin programul Lacasuri Ortodoxe / (calling toll-free, 800-919-1623).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.