publicat în: Arhivă

(VIDEO) În seara de 8 noiembrie 2008: racla cu părticele din Moaştele Sfântului Nectarie din Eghina

În seara de 8 noiembrie 2008, racla cu părticele din Moaştele Sfântului Nectarie din Eghina (Vindecătorul) era pusă spre închinare în baldachinul amenajat special în curtea Mânăstirii Radu Vodă (unde se află şi Seminarul Teologic Bucureşti). Rândul s-a format încă din timpul zilei când, spre orele prânzului, se aştepta deja în jur de o jumatate de oră.

Lăcaşuri Ortodoxe a surprins câteva imagini, fiind prezenţi la ora vecerniei, aşa după cum ştiţi, pentru informarea celor care din binecuvântate motive nu s-au putut deplasa la această Sfântă Mânăstire. La orele 20.30, la rând se aştepta tim de aproximativ 2 ore. Dimineaţă aici va avea loc Slujba Sfintei Liturghii unde sunteţi asteptaţi să participaţi cu toţii pentru a vă ruga şi a vă închina la racla cu moaştele Sfântului Ierarh Nectarie, mare vindecător şi făcător de minuni, căruia Lăcaşuri Ortodoxe i se inchină şi îi mulţumeşte pentru tot ajutorul primit.

Mânăstirea se află pe malul Dâmboviţei în apropierea intrării în pasajul Mărăşeşti (lângă clădirea Registrului Comerţului), zona Magazinul Unirea (pe latura din dreapta a magazinului, dincolo de râu). In cazul in care mergeţi pe direcţia Nord-Sud, exact la ieşirea din pasajul Unirii, Mânăstirea se află în spatele blocurilor de pe partea stângă, un loc deja binecunoscut pentru minunile săvârşite aici (dintre care unele direct asupra noastră!).

Pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Nectarie, Bunul Dumnezeu să ne ajute tuturor!
La mulţi ani!
Pentru film, dati click aici:

.