publicat în: Arhivă

Filmele Lacasuri Ortodoxe, dupa TeleM+Prima, la Mall-ul din Alba Iulia

„In umbra Sfantului Nectarie” (aprox. 2250 vizionari) si „Aici este casa lor” (aprox. 2300 vizionari) in continuare ocupa locuri fruntase in clasamentul general al Festivalului de Film scurt de la Alba, 2008, astazi 18 noiembrie.

Conform informarilor primite regulat de la organizatorii acestui festival, cele doua filme cu care Lacasuri Ortodoxe s-a prezentat la concurs se pare ca s-au calificat deja in faza finala, urmand ca ele sa mai fie votate inca odată in data de 22-23 noiembrie, la sfarsitul acestei saptamani, de catre juriul din sala. Jurizarea online se opreste la 20 noiembrie 2008, asa incat cei ce doresc sa vizioneze si sa noteze filmele o mai pot inca face la adresele de mai jos. Multumim tuturor celor ce ne-au sustinut si ne-au votat pana la aceasta ora.

1. “In umbra Sfantului Nectarie” – il puteti viziona si vota, dand click aici.

2. “Aici este casa lor… “ – il puteti viziona si vota, dand click aici

Dupa marea bucurie de a putea urmari filmul „Aici este casa lor” la emisiunea „Viata noastra, altfel!” realizata de domnul Gheorghe Bunghez si doamna Raluca Serban Naclad, unde s-a discutat despre siteurile ortodoxe existente astazi (televiziunea TeleM+Prima, Piatra Neamt) am primit o noua veste imbucurătoare: in toata aceasta saptamana, in fiecare zi de la ora 13:00 la 21:00, filmele Lacasuri Ortodoxe vor fi vizionate, la Mall-ul din Alba Iulia intr-o sala cu 100 de locuri, special amenajata, unde vizitatorii pot sta la masa sa serveasca o cafea sau un suc,. Vizionarea se face in conditii deosebite, pe un ecran cu diagonala de 3,5m si cu sunet de cinematograf.

Multumim Lui Dumnezeu pentru toate si ne rugam ca Acesta sa-i rasplateasca cu nemasurata bucurie pe toti cei ce ne fac astfel de daruri si surprize. (admin. Lacasuri Ortodoxe – KSLCatalin)