publicat în: Arhivă

Maestrul Dan Puric – “Don Quijote Made in Romania”, Constanta

Maestrul Dan Puric revine la Constanta cu spectacolul „Don Quijote Made in Romania”, miercuri, 26 noiembrie, ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul este organizat de către Arhiepiscopia Tomisului şi Fundaţia Art Production, cu sprijinul Primăriei Constanţa şi al Consiliului Judeţean.


La spectacol va fi prezent şi Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului.


Echipa de actori a Teatrului Naţional a realizat un turneu European, prezentând spectacolul în şase capitale europene: Berlin, Bruxelles, Londra, Paris, Roma, Viena şi Madrid. Premiera spectacolului a avut loc în anul 2005.

Miercuri seară cei prezenţi vor asista la „un Don Quijote plecat din cartea lui Miguel de Cervantes, care trece pe lângă noi, ca singura şansă de mântuire a sufletului, într-o civilizaţie agonică.


De la step la arte marţiale şi la dansuri populare româneşti, Don Quijote al anului 2008 va traversa cu lejeritate barierele de cultură şi mentalitate, intrând în sufletele constănţenilor”.Reamintim, cu aceasta ocazie, ca maestrul Dan Puric se afla printre primii membri ai grupului Lacasuri Ortodoxe (din ianuarie 2008). Multumim pentru aceasta invitatie.