Multumiri: LACASURI ORTODOXE IN POZITII FRUNTASE DUPA JURIZAREA ON-LINE. Urmeaza juriul din sala…

Jurizarea on-line a Festivalului de Film scurt s-a incheiat joi, 20 noiembrie, la orele 24:00. In acest moment, dupa mai multe saptamani de vot on-line, filmele Lacasuri Ortodoxe au reusit sa se claseze pe primele doua pozitii in clasamentul general, ca fiind cele mai vizionate filme şi cu nota cea mai mare, dupa cum urmeaza:

Pozitia I in clasamentul general: „Aici este casa lor…” – un film despre sfintii Epictet si Astion, ale caror Sfinte Moaste se afla la Manastirea Halmyris, Murighiol-Tulcea (pr. Staret Iov) – 2461 vizionari, nota 3:87 din 5.

Pozitia II in clasamentul general: „In umbra Sfantului Nectarie” – un film ce se deruleaza pe firul rugaciunii parintelui Filotei Zervakos, in care se remarca si Corul Sfantului Nectarie din Ghimicesti – Vrancea, dirijat de parintele Vasile Dabija. – 2277 vizionari, nota 3:77 din 5.

Rezultatele pot fi vazute pe clasamentele prezentate de organizatorii Festivalului De Film Scurt Alba Iulia 2008, la adresa: www.filmscurt.ro .

De acum acestea vor fi votate in sala, la Alba Iulia, de catre un juriu format din 50 de membri. Acestia vor acorda note, astfel incat se va face media generala in seara de duminica, 21 noiembrie 2008. Cel mai probabil, Gala va fi prezentata la ProTv. Votul on-line reprezinta 50% din media generala.

In toata aceasta saptamana, cele doua filme au fost proiectate zilnic, pe un ecran de 3,5 metri, cu sunet la nivel cinematografic, in Mall-ul din Alba Iulia, intr-o sala cu 100 de locuri.

Exact, nu stim cate sanse exista in continuare, juriul din sala fiind unul laic, dar ceea ce stim este ca prin sustinerea Dvs., a membrilor Lacasuri Ortodoxe, am reusit sa facem astfel incat aceste filme sa atragă atentia asupra Sfintilor si a frumusetilor Ortodoxiei, a Lacasurilor noastre Ortodoxe, asa cum ne-am dorit.

Slava Domnului pentru toate, iar Dvs. va multumim pentru toata sustinerea!

P.S.: Dupa intoarcerea celor ce vor reprezenta Lacasuri Ortodoxe la Alba Iulia, va vom informa asupra rezultatelor finale despre care, repetam, veti fi informati si prin posturile de televiziune.
Doamne ajuta!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.