Dezbatere publica: Regulament pentru modificarea si completarea Reg. BNR nr. 6/2008 privind inceperea activitatii si modificarile in situatia institutiilor de credit

BNR [https://www.bnro.ro] anunță: dezbatere publică asupra Regulamentului pentru modificarea şi completarea Reg. BNR nr. 6/2008 privind începerea activităţii şi modificările în situaţia instituţiilor de credit, persoane juridice române, şi a sucursalelor din România ale instituţiilor de credit din state terţe.

Proiectul de regulament modifică şi completează Regulamentul BNR nr. 6/2008, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul introducerii de prevederi privind:

condiţiile în care poate fi efectuată răscumpărarea acţiunilor/părţilor sociale şi derularea procesului de aprobare prealabilă de către Banca Naţională a României. situaţiile exceptate de la obţinerea aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României.

Pentru mai multe amanunte și participarea la dezbaterea publică, dați click AICI [https://www.bnro.ro/Proiecte-legislative-2204.aspx#peloc] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.