NEMERNICIA, CA MOD DE VIATA. GHID IN 10 PUNCTE

O duci tu bine? Ai tot ce iti trebuie? Mai mult, iti produce placere suferinta altora? Atunci esti pe “drumul cel bun”. Esti un NEMERNIC.Nemernicia este o apucatura fara caracteristici native sau genetice. Este pur si simplu un mod de viata pe care il castigi si care se dezvolta direct proportional cu pozitia sociala sau averea.De ce sa iti umpli mintea si sa iti ocupi timpul cu problemele altora? De ce sa intinzi o mana de ajutor, sa hranesti pe cel sarac, sa alini pe cel in suferinta sau sa mangai pe cel nealinat? Timpul tau este pretios pentru ca este al tau. Daca te ocupi si de altii, cand vei mai avea timp pentru satisfacerea mofturilor tale? Asa ca: La dracu cu toti!Degeaba te invidiaza unii. Tu nu esti un nemernic. Nu! Esti doar preocupat prea mult de tine si ai tai. Nu sti tu ca lumea, este rea si nerecunoscatoare?Prostimea de rand trebuie sa sufere. Ce acum ati vrea ca toti sa fim fericiti? Poate ca pe lumea cealalta. Dar cine s-a aintors de acolo ca sa imi zica mie ceva?Faptele bune? Ce sunt acelea? Aaa! Daca este pentru tine, atunci se schimba macazul. Abia atunci faptele astea mult trambitate devin bune.Stiti care este secretul meu? Fericirea mea sta in mizeria ta!Fiindca exist pentru noi viermilor in sfere cu totul si cu totul superioare si inaccesibile profanilor, datoria mea morala este sa judec, sa cert, sa arat cu degetul acuzator, sa pun in genunchi pe coji de nuci pe toti cei care nu se pot ridica la nivelul meu.Tu esti invincibil, frumos, destept, bogat, si mai ales unic si deci nemuritor. Restul, gloata, viermii, au permisiunea ta sa vietuiasca doar pentru a fi striviti de tine. Doar asta este menirea lor.In concluzie: Tu nu ai nevoie de de nimeni si nimic pentru ca tu esti suma inteligentei si cunoasterii. Tu esti tu si atat! Esti un dar al naturii pentru toti. Daca aveti “prieteni” sau “cunoscuti” care se incadreaza in cele 10 capete din acest ghid, puteti sa li-l faceti cadou din partea mea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.