Proiect de Hotarare referitor la metodologia de reinnoire a avizelor de incadrare a locurilor de munca in conditii deosebite

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale [https://www.mmuncii.ro/ro] anunta Proiectul de HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 246/2007 privind metodologia de reînnoire a avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite.

Astfel,

“(1) Începând cu data de 1 ianuarie 2012, avizele de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite acordate, valabile până la data de 31 decembrie 2011 inclusiv, pot fi reînnoite potrivit metodologiei stabilite în cuprinsul prezentei hotărâri.

(2) Prevederile prezentei hotărâri se aplică numai angajatorilor care deţin la data de 31 decembrie 2011 avizul de reînnoire şi care nu au realizat până la această dată masurile necesare în vederea normalizării condiţiilor de muncă.

(3) Perioada de valabilitate a avizelor reînnoite potrivit prezentei hotărâri nu poate depăşi data de 31 decembrie 2012”

Puteti consulta integral, Proiectul de Hotarare AICI. [https://www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-12-06/2406-articol.html]

Termenul până la care se primesc propuneri şi observaţii, este: 16.12.2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.