Impozitele pot fi foarte costisitoare pentru cladiri sau terenuri nereevaluate

In atentia societatilor posesoare de terenuri si / sau clădiri:

Intrucat impozitul pentru terenuri si/sau cladiri, pentru care nu s-a făcut reevaluarea in ultimii 2 ani si nu a fost inregistrata in contabilitate pana la 31.12.2011, poate ajunge pana la 40 % din valoarea bruta a acestora, ar fi de preferat ca, pana la sfarsitul anului fiscal, acestea sa fie reevaluate, altfel, va trebui sa scoateti din casieria firmei sume destul de piperate pentru plata impozitelor.

Totusi, nu lasati efectuarea reevaluarii pentru ultima luna a anului, pentru ca dosarele ce trebuie depuse (la sectiile de impozite si taxe de care apartineti) pentru recalcularea impozitului aferent anului urmator, includ balanta de verificare a lunii in care s-a facut reevaluarea, si nu se primesc mai tarziu de 15 decembrie 2011.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.