Oamenii de ştiinţă din Sankt-Petersburg care pretind că au inventat o cameră video capabila sa “filmeze sufletul”, sunt uimiti de rezultate

Institutul de Cercetări Ştiinţifice din domeniul sportiv a proiectat un dispozitiv special prevăzut cu o “cameră video a sufletului”.

Directorul adjunct, Konstantin Korotkov, a petrecut în spitale şi în morgă un an întreg. El a studiat chiar şi o persoană pe moarte. Un dispozitiv special a făcut fotografii înainte şi după moarte, a relatat Canal 5 TV.

“Rezultatul a fost neaşteptat. Am constatat că nu există nicio oprire instantanee, ci un eveniment de tranzit, de trecere”, a spus acesta adăugând că sufletul sau ceea ce numim noi suflet, părăseşte corpul numai după o anumită perioadă de timp.

Omul de ştiinţă a fost uimit de invenţia sa şi a oferit-o Bisericii, dar aceasta a refuzat să recunoască noul aparat.

Potrivit lui Korotkov, aparatul poate înregistra totodată şi sentimente ca dragostea şi supărarea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.