Angel’s Aisle (Pridel Angela) cu subtitrare în limba engleză

Angel’s Aisle (Pridel Angela), un film ortodox rusesc, câștigător al Premiului Rostotsky pentru cel mai bun film de debut și Marele Premiu la Radiant Angel Festival din Moscova, poate fi urmărit acum și cu subtitrare în limba engleză, la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=iYuyi8KsR8c&t=167s . Conform unui sinopsis de la Kinoglaz, după Revoluția din octombrie, o mică insulă cu o mănăstire ortodoxă este trecută sub Finlanda. Armata finlandeză plasează acolo un personal executiv de artilerie de coastă. Partea sovietică îl trimite pe insulă pe fiul unui fost preot, acum comisar soviet, Maxim Maximin. El urmează să ucidă unul dintre militarii finlandezi de rang înalt. Maxim va trebui să treacă din pocăință și renaștere mentală pentru a se regăsi pe sine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.