Revista Pravoslavnaia Rus, nr 2

Cel de-al doilea număr al Revistei rusești “Pravoslavnaya Rus” („Rusia ortodoxă”) a fost lansat de Holy Trinity Publications în Jordanville, New York. Acest nou număr în limba rusă poate fi descărcat de aici – https://www.holytrinitypublications.com/media/Prav-Rus-1925-July-2020-WEB.pdf – și include următoarele articole: Arhiepiscopul Averchie (Taușev) și moștenirea sa; Arhiepiscopul Averchie (Taușev). Întrebări privind practica liturgică; Viața Cuviosului Leontie, Arhimandrit de Mihailovskoe, făcătorul de minuni; Un om al lui Dumnezeu: dedicat memoriei binecuvântate a schim-arhimandritului Vitalie (Sidorenko); Biserica de pe malurile Volgăi. Materiale despre istoria Bisericii Sfinților Petru și Pavel din satul Strelka, pregătită pentru aniversarea a 180 de ani de la întemeierea sa. “Pravoslavnaya Rus” este publicată de patru ori pe an și este disponibilă gratuit.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.