Halmyris 2020 – imagini din zi de hram, la Sărbătoarea Sfinților Mucenici Epictet și Astion

În data de 8 iulie 2020, la Mânăstirea Halmiris, în județul Tulcea, Arhiepiscopul Tomisului I.P.S. Teodosie, împreună cu Arhiepiscopul Dunării de Jos I.P.S. Casian, Episcopul Tulcii P.S. Visarion și un sobor de preoți, au săvârșit Sfânta Liturghie Arhierească, fiind prăznuiți Sfinții Mucenici Epictet și Astion.

Valeriu Leonov, corespondent local Lăcașuri Ortodoxe

Vă reamintim că Agenția Lăcașuri Ortodoxe a demarat, cu câteva săptămâni înainte, o nouă Campanie de sustinere a lucrărilor de construcție la acest sfânt lăcaș. Și cu participarea dumneavoastră, până la intrarea în iarnă, cu ajutorul lui Dumnezeu, este foarte posibil să se reușească acoperirea Sfintei Mânșstiri Halmyris – cu fiecare
rugăciune, cu fiecare cărămidă, cu fiecare scândură primitș! Noi suntem cei care avem nevoie de Mânșstirea Halmyris! Ajutați la ridicarea unui ACOPERIȘ pentru sfintele moaște ale celor mai timpurii sfinți din România (aflati mai multe dând click aici ).

Bucurați-vă, că mainile voastre la lucrarea faptelor bune le-ați ridicat!” (din Acatistul Sfinților Mucenici Epictet și Astion)

De preferat, orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin: MANDAT POȘTAL

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România

Pr. Stareț Iov (Ion Archiudan)


Altfel, deși accesul la o bancă este mai îngreunat, aveți la dispozitie contul:

Mânăstirea Halmyris: 14797706

Pr. Protos Stareț Iov

Cont IBAN Mănăstirea Halmyris: RO21RNCB0256127859640001 BCRCIF (administratorul contului este direct Pr. Stareț Iov)

Pentru contactare directă:

(Tel.): 0744 859 883 – Pr. Stareț Iov

Oferiți aceste date tuturor cunoștințelor dumneavoastră! Noi vă multumim!

Mai multe amănunte poți afla intrând pe adresele: https://www.sfintiiepictetsiastion.ro și https://www.manastireahalmyris.ro/. Mai multe articole, aici: https://cautare.lacasuriortodoxe.ro/articole/Halmyris

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.