Ni te alături? Au început lucrările la ridicarea turlelor și realizarea acoperișului Sfintei Mânastiri Halmyris!

Ni te alături? Au început lucrările la ridicarea turlelor și realizarea acoperișului Sfintei Mânastiri Halmyris!

Cu bucurie, vă anunțăm că în aceste zile au început lucrările la ridicarea turlelor și realizarea acoperișului Sfintei Mânastiri Halmyris.

Cu această ocazie, dată fiind amploarea lucrărilor la noua etapă în realizarea sfântului lăcaș care urmează a fi, cu ajutorul lui Dumnezeu, cea mai mare Catedrală din Dobrogea, care sa adăpostească așa cum se cuvine, Sfintele Moaște întregi ale Sfinților Mucenici Epictet și Astion, cele mai timpurii descoperite vreodată la noi în țară, Asociația non-profit Lăcașuri Ortodoxe inițiază o nouă campanie în vederea susținerii lor.

ÎȚI REAMINTIM, acum la început de post și în săptămânile închinate în mod special tuturor Sfinților, că noi, fiecare dintre noi suntem cei care au nevoie de Sfinți și de Mânăstirea Halmyris! Poți ajuta și, astfel, poți participa. Ni te alături?

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România

Cont IBAN Mănăstirea Halmyris: RO21RNCB0256127859640001 BCRCIF (administratorul contului este direct Pr. Stareț Iov)

Mânăstirea Halmyris: 14797706

Pr. Protos Stareț Iov

(Tel.): 0744 859 883

Oferiți aceste date tuturor cunoștințelor dumneavoastră! Noi vă multumim!

Mai multe amănunte poți afla intrând pe adresele: https://www.sfintiiepictetsiastion.ro și https://www.manastireahalmyris.ro/.

Mai multe articole, aici: https://cautare.lacasuriortodoxe.ro/articole/Halmyris

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.