Noul centru BMW din Chisinau a fost sfintit

Sfintirea sediului BMW Chisinau În aceste zile, Centrul BMW din orasul capitala a Moldovei, Chisinau, s-a bucurat de un eveniment mai putin obisnuit pe piata auto, si anumes fintirea propriului show-room, inaugurat in centrul orasului, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Slujba de sfintire s-a desfasurat in prezenta conducerii și colaboratorilor reprezentanței renumitului producator de autovehicule, din Moldova, fiind oficiata chiar de intaistatorul Bisericii Ortodoxe a Moldoveia, aflata sub jurisdictia Patriarhiei Moscovei.

Prezenti in incinta nou amenajata au fost, insa, mai multi slujitori, slujba fiind urmata si de un cuvant de invatatura al ÎPS Mitropolit Vladimir, prin care acesta le-a urat succes celor implicati in aceasta activitate, îndemnându-i să-și aminteasca permanent de învățătura Evangheliei, indiferent de domeniul in care activeaza, atat in viata profesională cat si in cea privată, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.