Patriarhia Ecumenica are o noua parohie ortodoxa in Filipine (Davao)

Misiune Ortodoxa in Chios Episcopia de Hong Kong și Asia de Sud-Est, a Patriarhiei Ecumenice, a intemeiat o nouă parohie ortodoxă misionara în Filipine, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Noua comunitate ortodoxa este situata in Davao, Filipine.
In aceste zile, Mitropolitul de Hong Kong, Episcopul Nectarie, insotit de Mitropolitul de Singapore, Episcopul Constantin, au vizitat comunitatea ortodoxă din San Guillermo si au botezat 71 de catehumeni.

Slujba Tainei Sfantului Botez a fost oficiata în Biserica Sfantul Isidor din Chios, care este construita de către membrii noii comunități ortodoxe.

In data de 18 decembrie 2012, Mitropolitul Nectaire s-a deplasat la Catedrala Buna Vestire a Maicii Domnului, din Manila, unde au fost discutate aspecte legate de activitatea misionară în Filipine, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe: Bogdan Roman

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.