Taina si Teologia Icoanei, la Paris – 4 dec.

Taina si teologia Icoanei Paris 2012

Sub patronajul Mitropolitului Emmanuel, președintele Adunării Episcopilor Ortodocși din Franța, și al Cardinalului Andre Vingt-Trois, Arhiepiscop catolic de Paris și președinte al Conferinței Episcopale din Franța, in Paris vor avea loc, in urmatoarea perioada, o serie de expozitii si un ciclu de conferinte, sub titlul: „Taina si Teologia Icoanei”, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Deschiderea evenimentului va avea loc in ziua de marți, 4 decembrie 2012, la orele 18:30.

Locatia de desfasurare a expozitiei este Galeria Bansard galerie din Paris, aflata la adresa: 26 Avenue La Bourdonnais, Paris 7.

Vernisajul unei expozitii de icoane va marca începutul seriei de expozitii si al ciclului de conferinte, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe: filolog Ana Stanciu

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.