Carte de rugaciuni pentru credinciosii din Laos si Psaltire in limba thailandeza

Psaltire tailandeza Recent, a fost publicata o carte de rugăciuni ortodoxe, in versiune bilingva, in limba slavona si in limba populatiei din Laos. Editia a fost realizata de Biserica Ortodoxa Rusa din Regatul Thailandei, la care este anexat, de asemenea, si Laos-ul, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.
Costurile au fost suportate de fondurile Bisericii Ortodoxe din Thailanda. Redactarea generala a cărții apartine Arhimandritului Oleg Cerapanin, reprezentant al Bisericii Ortodoxe Ruse din Thailanda.
Traducerea a fost făcută de către ortodocsi laotieni, care studiaza in prezent in seminarul ecleziastic ortodox din Sankt-Petersburg.
Logistica și punerea în aplicare a proiectului apartin lui Vladimir Buntilov. Intregul tiraj al editiei, de 500 de exemplare, va fi expediat credincioșilor ortodocși din Laos.

Reprezentanta Bisericii Ortodoxe Ruse în Regatul Thailandei a mai publicat, de asemenea, de această dată în limba thailandeză, o Psaltire de uz liturgic, impartita pe sectiuni sau "catisme".
Aceasta este prima ediție a Psaltirii în limba thailandeză, cu numerotarea Psalmilor conform Septuagintei.
Cele 500 de exemplare vor fi distribuite bisericilor ortodoxe din Tailanda. Unele copii, ale celor două cărți, vor fi trimise si instituțiilor de învățământ din Rusia și organizațiilor misionare, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.