Azilele intretinute de Biserica Ortodoxa a Greciei risca sa se inchida

inchis Din cauza crizei, azilurile Eparhiei de Monemvasia si Sparta, din Grecia, sunt amenințate cu închiderea, conform unei declaratii a Mitropolitului Eustate, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Anuntul a fost facut in cadrul unui interviu acordat unui post de radio local, mitropolitul declarand că se loveste de "probleme neobișnuite, intrucat până acum instituțiile functionau perfect”. Dar, au apărut problemele crizei.

„Sunt multe persoane primite în aceste , a subliniat acesta, spunând că le-a cerut directorilor de instituții să cerceteze câți dintre cei gazduiti ar putea fi cazați în casele propriilor rude.

Într-unul dintre aceste ospicii, doar 15 persoane din totalul de 90 aveau rude apropiate, dar celelalte nu aveau pe nimeni care sa aiba grija de ele, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.