Patriarhul Alexandriei, in Kinshasa

Patriarhul Theodoros II Alexandria Patriarhul Alexandriei si Papa, Theodoros al II-lea, a vizitat Facultatea de Teologie Ortodoxă din Kinshasa, informeaza Serviciul specializat de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Vizita a avut loc in data de 26 octombrie 2012, Patriarhul Alexandriei, Teodor al II-lea, fiind însoțit de Episcopul Africii Centrale, Nichifor, si de Episcopul de Katanga, Meletie.

Acestia au vizitat Facultatea de Teologie a Diecezei de Katanga, in Kinshasa, oficiind, tot cu aceasta ocazie, Sfanta Liturghie în Biserica Sfantul Atanasie Atonitul, construita cu ajutorul donatiilor primite din Marea Lavră a Muntelui Athos, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.