Noul site al Agentiei de stiri Basilica – o noua infatisare, octombrie 2012

Basilica site nou 2012 Sf Dimitrie Basarabov Incepand de astazi, 27 octombrie 2012, Agentia de stiri oficiala a Patriarhiei, Basilica, are un site web cu o noua infatisare, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat de presa Lăcașuri Ortodoxe.

In dimineata zilei, inca de la primele ore, vizitatorii puteau observa noi modificari in structura paginii web Basilica. Astfel, pe langa schimbarea generala a nuantei de fundal (atat in header cat si pe fundalul unor poze de continut) de la albastrul ciel la un bej usor, culoare care incalzeste nota generala de adresare a paginii, se mai puteau observa diferente importante de structura.

Printre acestea, modul de prezentare a primelor titluri, care de acum sunt insotite si de o fotografie in format thumbnail mediu si coborarea titlurilor de tip flux RSS, de acum, in josul paginii (partea de footer), par sa fie cele mai importante, dezvoltand indirect site-ul in partea sa superioara.

Noua structura a site-ului, se asteapta sa fie lansata astazi (sau anuntata) si oficial, in cadrul manifestarilor prilejuite de Sarbatoarea Sfantului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucurestilor. La aceasta ora, inca au loc lucrari in finisarea lucrarii, personalul implicat ocupandu-se de adaptarea si urcarea fotografiilor, pe server, pentru reprezentarea conforma a noilor elemente structurale.

Prin aceste modificari de structura in cadrul propriului site, Patriarhia incearca astfel sa le pregateasca o surpriza vizitatorilor sai fideli, intampinandu-i prin noua infatisare web a Agentiei de stiri Basilica, mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.