S-a deschis prima Scoala de Muzica Bizantina din Albania – Tirana

prima scoala de muzica bizantina din Albania 2012 lansare in Biserica În aceste zile, pentru intaia data, cu binecuvantarea și sprijinul Arhiepiscopului Anastasios, și după multe eforturi și rugăciuni, Scoala de Muzica Bizantină si-a deschis portile, in cadrul Complexului Tavor din Tirana. Directorul scolii este Teodhor Peci, informeaza Serviciul specializat de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Prin acest pas, studentilor li se ofera posibilitatea unor calificări extinse în domeniul muzicii bizantine.

In cuvantul de deschidere, Arhiepiscopul Anastasios a spus: "Biserica va oferă ce este mai bun pentru voi, iar voi trebuie să ii oferiti ce aveti mai bun in voi".

Conform informatiilor primite din zona, Arhiepiscopul Anastasios a mai subliniat: "Să ne binecuvânteze Dumnezeu, care ne-a făcut vrednici de acest nou pas. Este un lucru de o importanta extrem de mare, intrucat rugăciunea are un rol central în interiorul si închinarea noastră. Toti ne straduim, pentru ca voi sa aveti cele mai bune rezultate și, în plus, pentru ca studiile sa creeze un mediu armonios între voi. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze toate eforturile pe care le veti face", mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.