Tom Hanks, prezent pe postere de promovare a Ortodoxiei

Tom Hanks, in postere de promovare a Ortodoxiei (preluare foto Wikipedia) Tom Hanks va fi prezent pe posterele de promovare a Ortodoxiei, în Rusia. O mișcare locala a tineretului ortodox intenționează să se folosească imaginea artistului, alături de imaginea altor celebrități locale.

Afisele vor putea fi vazute atat in Rusia cat si in statele vecine, Tom Hanks aparand alături de proeminente figuri locale culturale și sportive, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Miscarea Rusă de Tineret „Sobor” a declarat că va lansa o campanie de afișare masivă în timpul unui eveniment misionar intitulat "Suntem Ortodocsi" ("Mi Pravoslavie”), in perioada 13 și 14 octombrie 2012, în Rusia, Belarus și Ucraina.

Seria de postere imense va cuprinde citate din personalitatile care sprijina la randul lor Crestinismul Ortodox si care deja circulă in rețele sociale rusești și în mass-media locală.

Printre vedetele locale prezente pe aceste afișe se numara regizorul Nikita Mihalkov, actorii Dimitri Diujev și Igor Beroiev, cantaretii rock Konstantin Kincev și Iuri Sevciuk, actorul si muzicianul Piotr Mamonov, cantareata Sofia Rotariu și boxerul Nikolai Valuiev, Fiodor Dostoievski și Iuri Gagarin.

Posterul cu Tom Hanks contine un citat al acestuia, dintr-un interviu acordat de actor publicatiei Argumente si Fapte, un cotidian rusesc, in anul 2009. "Îmi dau seama cât de important și de minunat este să ai oportunitatea de a merge la biserică și de a te gandi la intrebarile importante la care te incita Ortodoxia și la răspunsurile pe care aceasta ti le oferă", se arata in traducerea din limba engleza.

În prezent, campania se afla încă "în etapa de aprobare", dupa cum afirma Andrei Vorontov, președintele mișcării, citat de serviciul rus RIA Novosti. "Daca nu primim aprobare de la vreuna dintre persoane, atunci posterul respectiv nu va participa la campanie". Acesta nu a precizat insa care dintre celebritati si-a dat deja acordul, pentru a fi prezent pe postere, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.