Expozitie unica, la Universitatea Villanova, Pennsylvania: Icoane – Cararea spre Imparatie (26 oct/16 dec)

icoana cale spre imparatie pennsylvania 2012 O expozitie unica, intitulata "Icoane: Calea spre Imparatie" se va deschide la Galeria de Arta a Universitatii Villanova, Pennsylvania, vineri, 26 octombrie 2012, la orele 17:00 si va ramane deschisa pana in ziua de 16 decembrie, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Expoziția va include icoane grecesti, românesti, siriene, copte, rusesti, sârbesti și ucrainene, alaturi de veșminte, cărți, Evanghelii, potire și mitre.

Aceste artefacte provin din Muzeul Metropolitan al Bisericii Ortodoxe din America, din Mănăstirea Sf. Tihon din Zadonsk, Canaanul de Sud, Pennsylvania, și din colecții private. Unele dintre artefacte nu au mai fost afisate până in prezent in fata publicului, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe, conform datelor oferite de corespondenti locali, reprezentanti ai eparhiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.