Solicitanţii de azil inecati, comemorati de creştini şi musulmani

solicitanti de azil accident maritim Australia Reprezentantii crestini si musulmani din Australia s-au întâlnit pentru a discuta si a comemora in comun victimele din cadrul unui grup, alcatuit din solicitanţi de azil care s-au înecat în timp ce încercau să ajungă in Australia.

Cel puţin 90 de persoane au decedat in ziua de 21 iunie 2012, după ce un vas supraîncărcat şi prost întreţinut s-a răsturnat lângă Insula Christmas, aflata pe coasta de nord-vest a Australiei, venind din Indonezia.

Ceilalti 200 de pasageri au fost salvati, potrivit Autorităţii Australiene pentru Siguranţa Maritimă. Cu sase zile mai târziu, alti 130 de solicitanţi de azil au fost salvati, dintr-o alta barca (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.