Bulgarii se vor bucura de 6 zile libere de Pasti, in 2013

pasti 2013 Consiliul de Miniștri din Bulgaria are de gand sa le ofere bulgarilor un concediu de șase zile, cu ocazia sarbatorilor de Pasti, in anul 2013, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Concediul va incepe miercuri, in ziua de 1 mai 2013, care este oficial sărbătorită ca Ziua Muncii, și va continua cu joia si vinerea din Saptamana Mare, cu zilele de sarbatoare de sambata si duminica, ziua de luni, 6 mai, fiind si ea libera, pentru sarbatoarea Sfantului Gheorghe (Gherghiov-deni).

"Concediul va fi chiar mai mare decat cel de Craciun", aprecia ziarul bulgaresc Standard, adăugând ca sectorul turistic se pregătește deja pentru aceasta perioada, deoarece mulți bulgari se vor folosi de aceste zile de odihnă pentru a călători.

Cu toate acestea, pentru multe sectoare, aceste sărbători extinse creează probleme și costuri suplimentare, fiind nevoite sa plateasca ore suplimentare lucrătorilor și sa renegocieze contractele cu partenerii, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.