O provincie, doar pentru minoritatile religioase din Pakistan

membri ai centrului de asistenta - Pakistan Un grup crestin, militant pentru drepturile omului, din Pakistan, a cerut o regiune exclusiv pentru minorităţile religioase, al căror numar de adepti a cunoscut un declin constant în naţiunea majoritar musulmană.

"Solicitam crearea unei provincii, exclusiv pentru minorităţile religioase, dacă guvernul nu poate să ia măsuri drastice pentru a susţine drepturile noastre fundamentale", a declarat Joseph Francis, director fondator al Centrului de Ajutor in Asistenţă Juridică si Legala.

Francis a făcut această remarcă, la inceputul acestei luni, iulie 2012, odata cu o nota de informare in şapte puncte, prezentata de grupul crestin guvernului pakistanez, in urma unei conferinţe de presă, din 29 iunie, din Lahore.

Conferinta a avut loc, pe fondul rapoartelor de agravare a starii minorităţilor religioase, din cauza hărţuirii înrădăcinate în legile discriminatorii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.